Epson Awards Your Teacher And School

Prodimex Business Solutions heeft op 15 september 2021 twee Epson L3150 printers overhandigd aan mevrouw Mossel, schoolleidster van O.S. Accaribo. Zij is als winnaar uit de bus gekomen bij de winactie die gehouden werd ter waardering van leerkrachten in Suriname. Iedereen kreeg op de Facebook pagina van Prodimex Business Solutions de gelegenheid zijn favoriete leerkracht aan te halen waarbij duidelijk vermeld moest worden waarom die de favoriete leerkracht is.

In samenwerking met Epson America heeft Prodimex Business Solutions, als officiële Epson distribiteur in Suriname twee Epson Ecotank L3150 printers ter beschikking gesteld; één printer is bestemd voor de leerkracht en de andere voor de school waar de leerkracht werkzaam is. Met deze actie willen Epson America en Prodimex Business Solutions waardering uitspreken naar alle leerkrachten die zich tijdens de pandemie extra hebben ingezet, zodat de leerlingen het schooljaar toch nog succesvol konden afronden. Eén van de veranderingen in het aangepast systeem als gevolg van de pandemie is de toename in het uitprinten en copiëren van werkstukken. Vanwege de economische situatie waarin Suriname zich bevindt, is dat niet altijd betaalbaar of mogelijk in aantallen als die nodig zijn.

Met de Epson Ecotank L3150 is het printen veel voordeliger vanwege de inktflessen waar deze printer gebruik van maakt. Uit een volle set inktflessen haal je minimaal 7500 prints. Vergeleken met de printers die gebruik maken van cartridges kom je niet alleen op basis van inkt maar ook financieel voordelig uit. De Epson Ecotank L3150 beschikt ook nog over WiFi wat printen nog makkelijker maakt op school. Mevrouw Mossel was ten eerste enorm blij dat zij genomineerd was en dan helemaal verrast toen meegedeeld werd dat zij de winnares is geworden. Mevrouw Mossel spreekt haar dank uit en garandeert dat de kinderen van O.S. Accaribo zeker goed gebruik van zullen maken.