Matica printers

Door de huidige Covid-19 situatie neemt de vraag naar veiligheid snel toe en wordt het steeds belangrijker te weten wie zich bevindt in het kantoor op bijvoorbeeld op een schoolcampus. Je wilt weten; wie is het? Een werknemer? Een bezoeker? Mag de persoon voor je naar binnen? Een simpele identiteitskaart zou dit probleem kunnen oplossen. Dit soort bezoekers-ID-kaarten zijn gemakkelijk en snel te produceren

Met een Matica Card printer beschik je over een flexibele oplossing om uw kaartvraag ter plaatse af te drukken. De Matica EDIsecure ™ MC-serie omvat opties voor toegangskaarten, nationale ID's, werknemers-ID's, rijbewijzen, transitpassen en universiteitskaarten, met het breedste assortiment smartcard-coderings-, print- en lamineermodules ter wereld voor ID-kaartprinters met hoge resolutie.

Waarom zijn deze printers, lamineermachines en verbruiksmaterialen innovatief?

Retransferprinters met hoge resolutie drukken de afbeelding voor een beveiligde kaart af op een film (‘retransfer film’) voordat deze op de daadwerkelijke kaart wordt aangebracht. Het drukt het beeld eerst in omgekeerde richting af ('spiegelbeeld'), dat rechtstreeks op een heldere filmlaag gaat, en vervolgens wordt het stuk film met het kleurenbeeld met hoge resolutie met warmte en druk op het kaartoppervlak gesmolten ('thermische hechting'). ').

De nieuwe MC660 is veel sneller dan alle andere op de markt en veel onafhankelijker dan zijn concurrenten. Het is geen loze belofte: deze retransfer printerserie zorgt echt voor betere prestaties met een uitzonderlijk hoge printkwaliteit. Het wordt verder verbeterd door hoogwaardige beveiligingsfuncties die de levensduur van de kaart en het hele kaartuitgifteproces beschermen.

Toegang tot aanzienlijke coderingsopties maken deze serie ook innovatief. Kies een contact- of contactloze chip-encoder, evenals een magneetstripschrijver. Het 'korte rand'-pad maakt de MC-modules meer compatibel met modules en componenten van derden voor eenvoudige integratie.

In tijden van onzekerheid en gegevensdiefstal moet de technologie die verantwoordelijk is voor het vervoeren en overdragen van informatie ook de kritisch belangrijke beveiligingsfuncties bieden om volledige gegevensbescherming te garanderen. Eens het enige domein van overheidsinstanties, strekken deze veiligheidsproblemen zich uit tot de zakenwereld en de bedrijfswereld, die nu wettelijk verplicht zijn net zo kieskeurig te zijn met betrekking tot gegevensbescherming (vooral volgens de AVG-wetgeving).

Om te voldoen aan alle normen voor dataregelgeving, biedt de MC-serie een "Ribbon Erase" -functie om de privégegevens te beschermen die zijn afgedrukt op de kaarten, die veel persoonlijke informatie bevatten, waaronder namen en foto's.

In de wereld van de uitgifte van desktopkaarten is de MC-L de enige lamineermachine die een optie biedt voor autonome werking, wat meer veiligheid toevoegt aan het uitgifteproces.

Denk aan hoge resolutie en levendige kleuren met extra veerkracht en bescherming tegen fraude en geknoei met kaarten en u hebt de MC retransfer printerserie. De optionele lamineermachine voegt veilige films of patches toe aan het oppervlak van de ID-kaarten om de levensduur van de levendige kleuren van de kaarten te beschermen, maar het belangrijkste is dat het ook visuele beveiligingsfuncties toevoegt, zoals standaard of aangepaste hologrammen.