Gezellig knutselen met jouw peuter of kleuter met dé beste spullen!

Gezellig knutselen met jouw peuter of kleuter met dé beste knutselspullen van Prodimex Suriname!

Kunst en handenarbeid zijn van enorm belang voor de ontwikkeling van kinderen. Voor onze peuters en kleuters, dus van 3 tot en met 6 jaar, is het volgens wetenschappers is knutselen zelfs dé belangrijkste manier om hen te helpen in de groei en ontwikkeling. Enkele voordelen van het knutselen met jouw peuter en/of kleuter zijn:

  • Ontwikkelen van de fijne motoriek
  • Stimuleren van patroonherkenning, kleurherkenning en tellen
  • Ontwikkeling en stimuleren van creativiteit
  • Vergroten van de binding tussen ouders en kinderen

 

Voor jouw kind ga je het liefst de beste spullen aanschaffen. De beste in prijs-kwaliteitverhouding, de beste in duurzaamheid en de beste in kindvriendelijkheid bij fabricage.

Creatieve box van Maped
Vingerverf Prodimex Suriname

 

Vingerverf

Peuter en Kleuters vinden het leuk als ze er een boeltje van kunnen maken. Dat kun je onder andere met onze vingerverf. Vingerverf valt onder waterverf en kun je makkelijk wegwassen met water. Kijk hieronder naar onze collectie vingerverfen en wakker de creatieve geest van jouw kind aan door lekker leuk met hem / haar te knutselen:

Vouwblaadjes en vouwkarton

Met vouwblaadjes en vouwkarton kun je oneindig veel creaties maken. Soms klein, soms groot maar ook in verschillende kleuren. Niets is verkeerd! Knutsel je daarom erop los. Vouwblaadjes zijn ideaal als je een fan bent van origami. Voor het robuustere werk is vouwkarton vaker een betere oplossing.

Vouwblaadjes origami Prodimex Suriname

 

Hobbysetjes, creatieve boxen voor de kinderen!

Koop je het liefst setjes zodat jouw kinderen meteen aan de slag kunnen, dan zijn de creatieve boxen van Maped of de kraftsetjes van Sadipal de beste keus voor jou! Je peuter is dan voor een hele poos zoet.

 

 

Nog veel meer!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment met educatieve en creatieve items voor jouw peuter en kleuter? Klik op onderstaande buttons voor nog meer mogelijkheden: