Schildersbenodigdheden voor kunstschilderen van Royal Talens!

Ontdek jouw verborgen talenten of verbeter jouw kunstschilder kwaliteiten. Prodimex Suriname heeft voor elke beginnende of geavanceerde kunstschilder de juiste schildersbenodigdheden voor de beste resultaten.

Ons assortiment bestaat uit producten van Royal Talens. Royal Talen heeft het predicaat 'koninlijk', omdat onder andere koningin Wilhelmina een groot fan was van Talens. Ze werkte er dagelijks mee met passie en liefde. Ze was kunstschilder en voelde zich nauw verbonden met Talens. In 1949 vond ze dat ook de wereld dit moest weten en ze maakte Talens Koninklijk. Royal Talens is al meer dan 115 jaar de producent van het allerbeste verf en schildersmaterialen.

Penselen

We hebben penselen voor elke verfsoort, waarmee jij jouw artistiek talent vorm kan geven. Van fijne penselen tot groffe penselen, kijk hieronder naar een deel van ons assortiment:

Acrylverf

Kunstschilders hebben de voordelen van acrylverf ingezien en prefereren acrylverf, omdat die veel sneller droogt dan olieverf en is vrijwel reukloos. Prodimex Suriname heeft een ruim assortiment aan acrylverf. Je vindt jouw gewenste kleur zeker wel. Bekijk hieronder een deel van ons assortiment:

Schildersezel

Wat voor atelier is één zonder een schildersezel? Bij Prodimex International Suriname vind je verschillende schildersezels van de beste kwaliteit. Dat is dan echt dé beste kwaliteit. Bekijk hieronder ons assortiment:

Canvas schilderdoeken

Waar schilder je jouw mooie werken dan op? Het liefst op een canvas met een goede ondergrond. Prodimex International Suriname heeft canvas schilderdoeken met verschillende ondergronden variërend van bespannen spieramen in katoen als linnen tot canvasborden en schilderdoeken. Bekijk hieronder ons assortiment:

Glas- en porseleinverf

Het is altijd gezellig om transparante glaswaren en blanco porselein te decoreren. Je maakt met de glas- en porseleinverf van Royal Talens gegarandeerd de mooiste decoraties voor in huis. Gepersonalizeerde items is tegenwoordig een trend en met deze verf kun je er zeker veel mee. De glas- en porseleinverf van Royal Talens is uitsluitend voor decoratieve doeleinden. Bekijk hieronder ons assortiment: