Werken bij Prodimex

Together we get it done

Wie we zijn


Onze roots

In 1973 is Prodimex opgericht als Import en Exportbedrijf door Erwin Tjoen a Foek. Als jong ondernemer en visionair werd begonnen met het importeren, distribueren en verkopen van kwaliteitsproducten voor school en kantoor voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door te focussen op behoefte en goede producten voor een reële prijs tezamen met goed relatiebeheer, zowel naar de leveranciers als klanten, maakte het bedrijf een behoorlijke groei door en werd een begrip in Suriname. Prodimex is inmiddels gegroeid naar een team van 120 werknemers met een portfolio van 10.000 artikelen van verschillende topmerken waaronder Epson, Toshiba, Herman Miller, Maped en Navigator. Met 5 verschillende divisies inclusief Retail winkelketen continueert het bedrijf zijn groei door in te spelen op de laatste technologische ontwikkelingen en diversifiëring in onder andere e-commerce en portfolio uitbreiding. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn de hoekstenen van het bedrijf.


Klantbeleving

Onze klanten staan centraal in onze activiteiten. Met een doorlopende verbetering van onze producten vinden wij onze klantenservice de belangrijkste drijfveer. Met meerdere Retail stores en onze webwinkel zijn we zowel in persoonlijk contact als via de digitale weg voortdurend bezig er voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven terugkomen naar onze verkooppunten.

Prodimex DNA

Niet voor niets is ons motto “Get it Done!”. Wij streven naar gestructureerde processen en resultaten. Wij evalueren deze continu om verdere verbeteringen aan te brengen. We gaan voor 100% en nemen geen genoegen met minder.

Diversiteit

Binnen de Prodimex groep werken diverse nationaliteiten en etniciteiten. Het management en de directie bestaat uit Surinamers en niet Surinamers met een brede internationale ervaring. Daarmee wordt de Surinaamse warmte en de internationale harde zakelijkheid gecombineerd. Ook medewerkers met een beperking zijn bij ons een onderdeel van onze processen, want wij nemen onze sociale verantwoordelijkheid.

Onze werkwijze


Inspireren

Alle afdelingen kennen en werken volgens hun eigen verantwoordelijkheden en processen. Wij staan open voor nieuwe ideeën die ons het doel kunnen helpen bereiken. Wij stimuleren medewerkers in alle functies mee te denken om hun persoonlijke – en bedrijfsdoelen te realiseren.

Vernieuwing

Terwijl we veranderen naar Prodimex 2.0 door het inbrengen van nieuwe ideeën en producten en het verder verbeteren van onze klantenservice komt de nadruk steeds meer te liggen op het nieuwe normaal waarbij internet en alle daarbij horende mogelijkheden een steeds grotere plaats innemen. Verdergaande automatisering in onze bedrijfsprocessen zorgt voor een efficiëntere afhandeling van orders en klantcontacten.

Onze invloed

Door onszelf uit te dagen met steeds hogere doelen dagen we alle medewerkers ook uit daaraan een belangrijke bijdrage te leveren. Hierdoor hebben we sind 1973 een steeds grotere invloed gekregen in de Surinaamse samenleving door trendsetter te zijn bij Back to School campagnes, innovatieve kantoorinrichtingen en innovatief personeelsbeleid.


 

Word een factor in ons bedrijf

 

Wij werken met namen en niet met nummers. Onze medewerkers worden voortdurend uitgedaagd door vernieuwende producten en toepassing van loon naar werk. Mensen die zelf willen groeien in een ambiteuze omgeving zijn bij ons op hun plaats. Je ontdekt, start, struikelt, leert, verbetert en groeit. Maakt niet uit in welke functie je bij ons werkt want je levert altijd een belangrijke bijdrage aan de successen die we samen behalen.

 

Bekijk onze vacatures